Οι Γιοί Του Πέμπτου Ήλιου




Αφού πέρασε η μεγάλη Ατλάντεια καταστροφή, το ηλιακό σύστημα άρχισε ένα νέο ταξίδι γύρω από τον Ζωδιακό. Οι άνθρωποι που σώθηκαν, κινήθηκαν προς τις περιοχές της κεντρικής Ασίας. Εκεί οι επιζώντες αναμίχθηκαν με Λεμουριανά φαντάσματα, προκειμένου να δημιουργηθεί μια νέα φυλή, η τρέχουσα Άρια φυλή. Φυσικά κάθε φυλή έχει υποφυλές. Η πρώτη υποφυλή διαμορφώθηκε στα υψίπεδα της κεντρικής Ασίας, η οποία ονομαζόταν Hasha εκείνη την περίοδο. Η δεύτερη υποφυλή δημιουργήθηκε στην Ινδία και οι μεταναστεύσεις την έφεραν μέχρι την Περσία, Χαλδαία και Αίγυπτο, όπου δημιουργήθηκε η τρίτη υποφυλή της μεγάλης Άριας φυλής. 

Η τέταρτη υποφυλή διαμορφώθηκε από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Η Πέμπτη υποφυλή διαμορφώθηκε από τους Τεύτονες, Άγγλους, Γάλλους κλπ. Η έκτη διαμορφώθηκε εδώ στην Λατινική Αμερική. Υπήρξαν εδώ, όπως όλοι πάρα πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί άνθρωποι. Εδώ στο Μεξικό έζησαν οι πρόγονοί μας οι Ναχούας, οι Ζαποτέκοι, οι Τολτέκοι κλπ.
Στο Γιουκατάν, στην Ονδούρα, στην Κεντρική Αμερική έζησαν οι Μάγια. Οι Αζτέκοι, δηλ. οι Ναχούας, έφτασαν πέρα από τον ισθμό της Κεντρικής Αμερικής, επειδή ήταν Krieger και ήρθαν μέχρι το σημερινό Παναμά. Στη Νότια Αμερική υπήρξαν οι Ίνκα και ο ισχυρός πολιτισμός τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ισχυρότεροι προκολομβιανοί πολιτισμοί είναι εκείνοι των Νάχουας, που ήταν οι Μάγια και οι Ίνκα.
Όταν οι Ισπανοί ήρθαν εδώ στο αγαπημένο μας Μεξικό και κατάκτησαν ολόκληρη την αμερικανική χώρα, αναμίχθηκαν με τις φυλές των ντόπιων και από αυτό το μείγμα γεννηθήκαμε σαν άνθρωποι της έκτης υποφυλής. Η έβδομη διαμορφώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπάρχει ήδη. Είναι η συνισταμένη όλων των φυλών του κόσμου.

Οι Nahuas λένε ότι οι Γιοι του Πρώτου Ήλιου "αρπάχτηκαν από τις τίγρεις", ότι οι Γιοι του Δεύτερου Ήλιου "καταστράφηκαν από ισχυρές θύελλες και μετατράπηκαν σε πιθήκους", ότι οι Γιοι του Τρίτου Ήλιου "πέθαναν από φωτιά και μεγάλους σεισμούς και ότι μετατράπηκαν σε πουλιά".
Αυτό σημαίνει ότι οι Γιοι του Τέταρτου Ήλιου "χάθηκαν από το νερό και ότι μετατράπηκαν σε ψάρια", αλλά για τους Γιους του Πέμπτου Ήλιου δεν λέγεται τίποτα. Εάν ερευνήσουμε εντούτοις για το ποια μπορεί να είναι η μοίρα των Πέμπτων Γιων, θα παρατηρήσουμε ότι δεν αναφέρεται  πώς πέθαναν, επειδή αυτό είναι μελλοντικό.
Ο τρόπος με τον οποίον αναφέρεται η μοίρα των περασμένων φυλών,προβλέπει επίσης το μέλλον, οι Γιοι του Πέμπτου Ήλιου "θα πεθάνουν από φωτιά και σεισμούς". Βεβαιώνεται ότι στην εποχή του Πέμπτου Ήλιου οι Θεοί θα πεθάνουν, ότι σταματάει η λατρεία των Θεών και αυτό έχει εκπληρωθεί.
Οι Nahuas τονίζουν, εντούτοις, στο ημερολόγιο των Αζτέκων, ότι κατά την διάρκεια της εποχής του Έκτου Ήλιου οι Θεοί θα ξανάρθουν  και ότι η εποχή του Έβδομου Ήλιου θα είναι Θεϊκή.

Αλλά ας ασχοληθούμε ακριβέστερα με τους Γιους του Πέμπτου Ήλιου. Οι γιοι των πρώτων ηλιακών ανθρώπων (οι οποίοι στην αναγεννημένη γη είχαν φυσικό σώμα) έζησαν στον πρωτοπλασματικό κόσμο πριν από 300 εκατομμύρια έτη. Αυτό σημαίνει ότι "καταβροχθίστηκαν από τις τίγρεις" επειδή ήταν Γιοι της Γνώσης, ήταν Πρωτοπλασματικοί άνθρωποι.
Οι Πρωτοπλασματικοί άνθρωποι είχαν κολλοειδείς οργανισμούς, ήταν όλκιμοι, ελαστικοί και όλκιμοι. Μπορούσαν να αποκτήσουν τεράστιο μέγεθος και αναπαράχθηκαν με κυτταρική διαίρεση.
Αυτό το φαινόμενο της αναπαραγωγής συντηρήθηκε στο αίμα μας. Κατά συνέπεια, τα κύτταρα διαιρούνται σε δύο και τα δύο σε τέσσερα προκειμένου να αναπαράγουν τον εαυτό τους.
Εάν πούμε για τους Γιους του Δεύτερου Ήλιου, οι οποίοι καταστράφηκαν από ισχυρές θύελλες, μιλάμε στ' αλήθεια με εσωτερικό τρόπο. Οι άνθρωποι του βορρά είχαν τους ανδρόγυνους οργανισμούς, αλλά ήταν λιγότερο κολλοειδείς, μάλλον αεριώδεις. Το ότι μετασχηματίστηκαν σε πιθήκους σημαίνει ότι μίκρυναν και πέθαναν. 

Οι θρύλοι για την Λεμούρια στον πολιτισμό των προγόνων μας Nahuas, μιλούν επίσης για τους Γιους του Τρίτου Ήλιου. Αυτοί ήταν γιγάντιοι Ερμαφρόδιτοι, όπως μπορούμε να δούμε στις αναπαραστάσεις στα γλυπτά της Tula. Αναπαράχθηκαν με εκβλάστηση. Οι Γιοι του Δεύτερου Ήλιου αναπαράχθηκαν με διαχωρισμό, αλλά οι Γιοι του Τρίτου Ήλιου με εκβλάστηση. Είναι σαφές ότι οι Ερμαφρόδιτοι έκαναν απογόνους και αυτοί είχαν ήδη γονιμοποιημένες ωοθήκες.
Ήταν άνδρες-γυναίκες, όπως λέει η Βίβλος: " Τον δημιούργησε άνδρα και γυναίκα". Το γεγονός της ύπαρξης Ερμαφρόδιτων μας κάνει να σκεφτούμε ότι σίγουρα οι θηλές του άνδρα είναι ατελείς αδένες. Η κλειτορίδα της γυναίκας είναι ατελής φαλλός, ο οποίος διατηρείται σε συνοχή από ορισμένες ομάδες μυών.

Στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχει η απόδειξη ότι οι άνθρωποι κάποτε ήταν Ερμαφρόδιτοι και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι και με τα δύο φύλα ως απόδειξη και με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι αυτοί δεν γίνεται να αγνοηθούν.
Κατά την διάρκεια εκατομμυρίων  ετών αυτή η φυλή διαιρέθηκε σε αντίθετα φύλα. Τα παιδιά με ένα φύλο πλήθυναν, ώσπου ήρθε η ημέρα που τα παιδιά είχαν μόνο ένα φύλο. Τότε  η συνεργασία έγινε απαραίτητη για την γέννηση παιδιών. Εκείνη την εποχή στην Λεμούρια η σεξουαλική πράξη ήταν ιερή και πραγματοποιούταν μόνο σαν Άγιο Μυστήριο στον Ναό. Ήταν μια άλλη εποχή.
Εμείς, που θεωρούμαστε οι Γιοι του Πέμπτου Ήλιου, πρέπει να πεθάνουμε από την φωτιά και τους σεισμούς, οι οποίοι σε κάθε στιγμή εντείνονται. Ξέρουμε ότι ο πυθμένας των ωκεανών είναι ραγισμένος. Υπάρχει ένα σύστημα ρωγμών στον πάτο του Ατλαντικού και του Ειρηνικού ωκεανού.
Μερικές ρωγμές είναι ήδη τόσο βαθιές, που το νερό των ωκεανών πέρασε και ήρθε σε επαφή με την φωτιά. Παράγονται ατμοί και η πίεση εντείνει τις γήινες κινήσεις όπως τους σεισμούς. Αυτός είναι ο κρυφός λόγος για τόσους πολλούς σεισμούς, οι οποίοι προκαλούν καταστροφή σε τόσες πολλές πόλεις του κόσμου και που γεμίζουν τα έθνη με πόνο, δάκρυα και πένθος.

Θυμάμαι σε αυτήν την στιγμή τον προφήτη Δανιήλ.  Λέγει ότι είδε έναν μεγάλο ωκεανό σε ένα όραμα και ότι τέσσερα όντα πάλεψαν το ένα ενάντια στο άλλο. Λέγει ότι είδε τέσσερα άγρια ζώα, τα οποία βγήκαν από τον πυθμένα της θάλασσας.
Το πρώτο ζώο ήταν όμοιο με λιοντάρι, είχε φτερά αετού και μάδησε τα φτερά του. Το δεύτερο ζώο έμοιαζε με αρκούδα, το τρίτο ζώο είχε τέσσερα φτερά πετεινού, τέσσερα κεφάλια και έμοιαζε με λεοπάρδαλη. Το τέταρτο ζώο ήταν διαφορετικό. Τα νύχια του ήταν από σίδηρο και τα δόντια του ήταν επίσης από σίδηρο, έτρωγε τα πάντα και μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο και να φέρει απελπισία σε όλες τις γωνίες του κόσμου. Πολέμησε με τους άγιους αυτού του κόσμου, αλλά ο δικαστής ήρθε και έκρινε και όλες οι χώρες αρπάχτηκαν και μεταφέρθηκαν έπειτα στον Άγιο.
Φυσικά ο Δανιήλ αναφέρεται στις τέσσερις ηλικίες: η Χρυσή Εποχή, η Ασημένια Εποχή, η Χάλκινη Εποχή και η Εποχή του Σιδήρου, στην οποία είμαστε αυτήν την στιγμή.
Στην Εποχή του Σιδήρου η ανθρωπότητα επιτυγχάνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το τέταρτο ζώο ήταν πραγματικά φοβερό, όπως είπε ο Δανιήλ, διαφορετικό από όλα τα άλλα ζώα, αλλά θα τελειώσει κατά την διάρκεια της νύχτας.
Η ημέρα του Χριστού εντούτοις θα έρθει, εάν περιμένουμε λίγο. Έτσι είναι γραμμένο ότι θα έρθει ως κλέφτης τη νύχτα και ακριβώς σε αυτήν την στιγμή θα μας βρει η αρχή του τέλους. Η Αποκάλυψη μιλά για την αρχή του τέλους. Είμαστε ακόμη στο τέλος των καιρών, στο τέλος της εποχής του Yuga, στο τέλος του τέταρτου ζώου.

Όπως υπήρξε μια επιλεγμένη ομάδα, η οποία οδηγήθηκε από τον Manu Vaivasbata στα κεντροασιατικά υψίπεδα  και στην Ατλαντίδα, θα υπάρξει επίσης σε αυτήν την περίοδο μια επιλεγμένη αποικία, η οποία θα οδηγηθεί πριν από την καταστροφή. Ποιος θα εκπαιδεύσει αυτήν την αποικία; Αυτή η επιλεγμένη αποικία διαμορφώνεται από εκείνους τους ανθρώπους, που ερευνούν τον εαυτό τους, εκείνοι που εξαφανίζουν τα ψυχολογικά λάθη τους, εκείνοι οι οποίοι βάζουν ένα τέλος στην λατρεία τους για το εγώ. Αυτή η επιλεγμένη αποικία διαμορφώνεται από άνδρες και γυναίκες με καλή θέληση, από τους ανθρώπους οι οποίοι είναι πραγματικά έτοιμοι να αλλάξουν ριζικά. Αυτή η επιλεγμένη αποικία θα οδηγηθεί σε ένα ορισμένο μέρος στον Ειρηνικό ωκεανό. Αυτή η αποικία θα ζήσει σε εκείνο τον χρόνο σε ένα μέρος από το οποίο θα δει για δύο αιώνες την πάλη μεταξύ της φωτιάς και του νερού, μετατρεπόμενη σε θανάσιμη μονομαχία. Όταν φανεί το διπλό ουράνιο τόξο πάνω από τα σύννεφα, θα γίνει νέα συμμαχία του Θεού με τους ανθρώπους. Αυτή η επιλεγμένη αποικία πάνω σε Νέα Γη και με έναν νέο Ουρανό, θα αρχίζει την Χρυσή Εποχή. 

Γι' αυτό ο Βιργίλιος, ο ποιητής της Μάντουα είπε:
"Η Χρυσή Εποχή ήρθε και μια νέα φυλή επικρατεί".

Samael Aun Weor

Δημοφιλή Άρθρα

Ο Μάγος του Στρόβολου

Ενθεογενή

Τρεις Θέσεις Σκέψης

ΦΡΑΚΤΑΛ: Η Γεωμετρία του Χάους και οι Φιλοσοφικές της προεκτάσεις

Οι Διδασκαλίες του Δον Χουάν

Χερουβείμ